2012. november 24., szombat

Vasárnap KNKSE - Nyíradony


A tavalyi bajnokság aranyérmesét fogadja vasárnap a KNKSE. Jelenleg a hatodik helyen állnak. A csapat már belekóstolt az NBI-be is, de az nem tartott sokáig. Hektikus szereplésüket az is bizonyítja, hogy 2010-ben pedig még az NBII-es bajnokságban szerepeltek. A KNKSE eddig kétszer találkozott a nyírségi csapattal. Az igen erőszakosan, olykor túl keményen is játszó ellenféllel szemben egyszer sem sikerült pontot szerezni.
Információk alapján a Nyíradony jelentősen átalakult, amit a jelenlegi középmezőnybeli tartózkodásuk is mutat.
A KNKSE egy héttel ezelőtti drasztikus játékos hiányát túlélve készül a hazai mérkőzésre. Úgy néz ki, mindenki hadra fogható.


NBI/B női felnőtt
Kecskeméti NKSE - Nyíradonyi VVTK    
Időpont: 2012. november 25. (vasárnap) 16 óra
Helyszín: 6000, Kecskemét, Tóth L. stny 2.,
Játékvezetők: Száva Flórián, Túróczy József
Versenybíró: Nyári Mihály

NBI/B női junior
Kecskeméti NKSE - Nyíradonyi VVTK    
Időpont: 2012. november 25. (vasárnap) 18 óra



KNKSE, Kecskeméti NKSE, női kézilabda, NBI/B kézilabda bajnokság, sport, versenysport, kecskeméti női kézilabda, Kecskemét kézilabda, KNKSE blog, adótámogatás, sporttámogatás, látványcsapatsport, társaságiadó-kedvezmény, utánpótlás-nevelés, támogatási igény, állami forrás, öt kiemelt látványcsapatsportág, KNKSE, sportágfejlesztési stratégia, MKSZ, Magyar kézilabda Szövetség, támogatási igazolás, amatőr sportszervezet, http://www.knkse.blogspot.com kecskemeti.nkse@gmail.com, KNKSE képek, KNKSE fotók, kézilabda képek, női kézilabda fotók, kecskeméti kézilabda képek, kecskeméti kézilabda fotók, Kalmár Jenő vezetőedző, Bogdándy Ferenc KNKSE elnöke
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...